east georgia

at only 15’0 across, the interior of this narrow strathcona special (designed by architect joe wei) felt cramped & dark.┬áto breathe fresh air & light into the space, mango removed the main wall & created a bright, open concept living space. we also attacked the unfinished basement to create a family room, bathroom & laundry/mudroom.

the L-shaped kitchen features a narrow island, oak & white slab panel cabinetry and an eating nook with banquette & custom reclaimed fir table. the living area was fitted with a gas fireplace and flanking low shelves to double as bench seating. the new main floor is oiled white oak with natural linoleum in the basement. the basement family room features a new gas fireplace with custom millwork and a bright new window.

GC: claudio ance of ance building services
PHOTOS: judy chin

tags // , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
category // homes, the work... |  comments  |  posted by mangodesignco@gmail.com